Warning: Declaration of Menu_With_Description::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = NULL, $id = 0) in /var/www/vhosts/osteopaatlaren.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/themes/revive-pro/functions/theme-functions.php on line 0 Warning: Declaration of WPBakeryVisualComposer::addShortCode($shortcode) should be compatible with WPBakeryVisualComposerAbstract::addShortCode($tag, $func) in /var/www/vhosts/osteopaatlaren.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/themes/revive-pro/functions/ft-visual-composer/composer/lib/composer.php on line 0 Warning: Declaration of WPBakeryShortCode_VC_Row::getColumnControls($controls) should be compatible with WPBakeryShortCode::getColumnControls($controls, $extended_css = '') in /var/www/vhosts/osteopaatlaren.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/themes/revive-pro/functions/ft-visual-composer/composer/lib/shortcodes/row.php on line 0 Osteopathie Laren

Uw osteopaat

SONY DSC Robbert van de Veen is in 1999 afgestudeerd als fysiotherapeut. Na 5 jaar werkzaam te zijn geweest in een particuliere praktijk voor fysiotherapie, merkte hij dat veel van de klachten waar patiënten mee kwamen, meerdere oorzaken konden hebben. Om deze klachten effectief te kunnen behandelen, ging hij op zoek naar een meer uitgebreide behandelwijze. Zodoende is hij in 2005 de zesjarige opleiding tot osteopaat aan College Sutherland in Amsterdam gestart. In juni 2011 heeft hij deze opleiding afgerond en is in zijn oorspronkelijke woonplaats een eigen praktijk gestart; ‘Praktijk voor Osteopathie Nijkerk’.

Dit bleek een welkome aanvulling op de reeds aanwezige (para)medische disciplines en ook uit de omgeving bleek de vraag naar behandeling groot. De wens was er nog om ook in de buurt van zijn huidige woonplaats Huizen werkzaam te zijn. Zodoende is hij per september 2014 in samenwerking met Sander Sprong gestart met ‘Praktijk voor Osteopathie Laren’.

sander-sprongSander Sprong haalde in 1996 zijn diploma fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarna werkte hij als fysiotherapeut achtereenvolgend in Duitsland, Nederland en Engeland. Weer terug in Nederland ontstond zijn behoefte aan verdere verdieping in zijn werk. In de osteopathie vond Sander de verdieping die hij zocht. De osteopathie gaat uit van het lichaam als één functionerend geheel, met zijn zelfherstellend vermogen. Een concept waar Sander zich volledig in kan vinden.

Hij volgde succesvol de zesjarige studie osteopathie aan College Sutherland in Amsterdam. Vervolgens is hij in 2011 een eigen praktijk gestart in Amsterdam, Sander Sprong Osteopathie. Vanuit deze praktijk is Sander nu als zelfstandig osteopaat werkzaam bij Praktijk voor Osteopathie Laren.

Middels een specifieke vervolgopleiding van 2 jaar hebben Robbert en Sander zich als osteopaat gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van uw baby en of (ouder) kind.

Wij heten u van harte welkom in de praktijk!

Telefonisch Spreekuur

Robbert van de Veen:
06-43084373
Maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 13.00

Sander Sprong:
06-24984145
Maandag t/m vrijdag van 12.30 tot 13.30

Praktijk voor Osteopathie Laren

Leemzeulder 31, 1251 AM Laren
tel:
06-43084373
email:
robbert@osteopaatlaren.nl
tel:
06-24984145
email:
sander@osteopaatlaren.nl
  • © 2014 Osteopathie Laren. Alle rechten voorbehouden. Website gerealiseerd door Online Leadbox.